Tjänster

Renoveringar

Vi har över 22 års erfarenhet inom branschen och vi har ett brett kunnande inom det mesta som rör renoveringar. Allt från tillbyggnader till renovering av gamla hus, vi har gjort det mesta med ett bra resultat och många nöjda kunder i ryggen. Vi utför det mesta som det krävs en snickare för och oavsett om du är i behov av renovering eller vill bygga nytt från grunden så finns vi till ert förfogande.

Vi arbetar med både privatpersoner och företag. Kontakta oss via telefon eller vårt kontaktformulär på hemsidan för rådgivning och offert gällande dina byggnationer.

Takarbeten

Vi utför små som stora takarbeten på tak i samtliga material. Vår erfarenhet sträcker sig från takarbeten vid mindre renoveringar till större nybyggnationer. Vi arbetar även med isolering och underhåll.

Tillbyggnad

Drömmer du om ett extra rum, ett isolerat uterum eller ett platsbyggt badrum? Att planera är viktigt när du planerar att göra en till- eller ombyggnation. Vi hjälper gärna dig från första idén till färdigt resultat. Ta gärna kontakt med oss i god tid så kan vi hjälpa till med idéer och tillsammans hitta den absolut bästa lösningen för ditt framtida byggprojekt.

Badrum / Kök

Vi hjälper dig från första idé till färdigt projekt oavsett om du vill renovera ditt befintliga badrum eller bygga nytt från grunden. Vi har färdigställt många lyckade kök och badrumsprojekt och vi kan erbjuda dig en helhetslösning – allt från mått till plattsättning –  när du har planer på att renovera eller bygga nytt. Vi har bra kontakt och ett nära samarbete med seriösa el och vvs företag när vi arbetar med kök och badrumsrenoveringar.

Fönsterbyten

Oavsett vilket typ av material du väljer att använda dig av vid dina fönsterbyten har vi erfarenhet hela vägen från mått till montering. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med fönster i samtliga material och vi ger dig gärna rådgivning om du är osäker på vad du bör välja. Vi hjälper dig att hitta rätt fönster utefter dina önskemål oavsett om du bor i en klassisk sekelskiftesvilla eller ett modent nybygge.

Offertförfrågan

    Namn

    Epost

    Telefonnummer

    Meddelande