Menu
Nyberg Bygg

Tjänster

Renoveringar

Oavsett om du är i behov av renovering eller vill bygga nytt från grunden är vi redo att hjälpa dig. Vi har över två decenniers erfarenhet inom branschen och ett brett kunnande inom renoveringar och totalentreprenader. Allt från tillbyggnader till renovering av gamla hus. Du kan känna dig trygg med att vi tar ett helhetsansvar över processen från idé till färdigt resultat. Vi har gjort det mesta och har bra resultat samt många nöjda kunder i ryggen.

Vi arbetar med både privatpersoner och företag. Kontakta oss på telefon eller via vårt kontaktformulär på hemsidan för rådgivning och offert gällande dina byggnationer.

Takarbeten

Har du problem med läckor eller bara vill stärka ditt tak? Vi utför små som stora arbeten på tak i samtliga material. På Nybergs Bygg har vi lång erfarenhet och stor kunskap av takarbeten från mindre renoveringar till större nybyggnationer. Vi arbetar även med isolering och underhåll. 

Välkommen att kontakta oss för rådgivning och hjälp.

Tillbyggnad

Drömmer du om det perfekta hemmet? Vi hjälper dig och gör det till verklighet. Oavsett om det är ett extra rum, ett isolerat uterum eller platsbyggt badrum. Vi lyssnar på dig och delar med oss av vår kunskap för att tillsammans uppfylla dina förväntningar. Från första idé till färdigt resultat. 

Välkommen att kontakta oss idag så kan vi hjälpa dig med idéer och tillsammans absolut bästa lösningen för ditt framtida byggprojekt.

Badrum / Kök

Är du trött på ditt badrum? Vi hjälper dig från början till slut med att förverkliga dina drömmar. Oavsett om det gäller renovering av befintligt badrum eller bygga nytt från grunden. Vi har färdigställt många lyckade kök- och badrumsprojekt. Nybergs Bygg erbjuder en helhetslösning med allt från mått till plattsättning. Vi kan även hjälpa dig om du vill bygga ut och få ett rymligare badrum. Tack vare nära samarbete med pålitliga el- och VVS-företag kan vi ta ett omfattande ansvar från idé till färdigt resultat.


Kontakta oss och dela med dig av dina visioner så ser vi till att det blir verklighet.

Fönsterbyten

Vill du ha en finare utsikt? Oavsett vilken typ av material du väljer att använda finns vi med dig hela vägen från mått till montering. Vi har en lång erfarenhet av att arbeta med fönster i samtliga material och vi ger dig gärna rådgivning om du är osäker på vad du bör välja. För att göra det så smidigt som möjligt för dig hjälper vi gärna till att köpa in fönster. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga dina visioner. 

Obs! Vi gör enbart byten och inga renoveringar av fönster.

Altan

Längtar du efter att kunna sitta ute i solen och dricka en kopp kaffe? Vi hjälper dig och ser till att det blir verklighet. Med stor erfarenhet och mycket kunskap gör vi allt mellan nyproducerade altaner, inglasningar, renoveringar och tillbyggnader. Tillsammans hittar vi alltid en helhetslösning som överträffar dina förväntningar. 


Välkommen att kontakta oss så gör vi din idé till ett färdigt resultat.

Back to Top